koksik750 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Gotowe felgi: A tak prezentują się na modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 (edytowane) No lakierek ładny, wycieraczki okej, chrom listwa wokół szyb średnio pasuje [rzecz gustu-moja oponia] a felgi miodzio . Edytowane 4 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2008 No super samochód. A nie myślałeś o chromowanych klamkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 No super samochód. A nie myślałeś o chromowanych klamkach? Myślałem ale jakoś nie widziałem Lexusa z chromowanymi klamkami, nie widzi mi się to jakoś Z aut nie może spływać tona chromu, musi mieć smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Z aut nie może spływać tona chromu, musi mieć smaczekPopieram. "Obawialem" sie, ze tymi felgami wlasnie przegniesz, ale sa calkiem OK. A tak z ciekawosci, moglbys przymierzyc oryginalne felgi? Tak dla porownania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Postaram się jakąś przymiarkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Bardzo ładny model, pięknie wykonany Świetny lakier i wnętrze. Czekam na foto Lexus'a na oryginalnych felach (te jakoś mi bardziej pod BMW podchodzą, no i chyba ciut wystają z błotników?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Ja bym ciutke obniżył , dosłownie troszeczke , Tak to limuzyna jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Gdybym je obniżył, to już by podchodziło pod lekki tuning. A to ma być klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Gdybym je obniżył, to już by podchodziło pod lekki tuning. A to ma być klasa sama w sobie I tak jest naprawdę klasa sama w sobie. Model cudny nic dodać nic ująć.Wielkie uznanie dla ciebie koksik750 mam nadzieję że ja chociaż jeden taki model zbuduję Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 Bardzo ładny model, pięknie wykonany Świetny lakier i wnętrze. Czekam na foto Lexus'a na oryginalnych felach (te jakoś mi bardziej pod BMW Chyba troszkę Ci się pomyliły z BBS'ami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi