Przemo1987 Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Wiem że trochę późno, ale dopiero co zobaczyłem, że jest konkurs. Może uda się zrobić. Niema co się rozpisywać trzeba zabrać się do roboty. Figurkę posiadam jedynie w wyprasce taką kupiłem. Pierwsze wyciąłem z wyprasek i obrobiłem następnie skleiłem korpus. Następnie zamontowałem piny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Polska wojna o Mars.....? no to żeś ostro pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Polska wojna o Mars.....? no to żeś ostro pojechał Za 123 lata, wyobrażacie sobie ten skok technologiczny? Loty w kosmos, ba, wojny nawet o planety! Tylko nie pokazujcie tego wątku małemu modelarzowi z muralu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 To w ramach Chrystianizacji Wszechświata. Ojciec Rydzyk już zbiera kasiorę na ten zbożny cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1987 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Widzę, że Panowie zatrzymali się na etapie WWII. Ja się Pańskiej "wspaniałej" figurki "Krasnolud husarz" nie czepiam, zresztą też jest niezwykle realna. Prezentuję tu figurkę ona nie musi być realna itd. Jeżeli Panowie nie są zainteresowani proszę nie wchodzić. A te komentarze na poziomie 15 latków możecie pisać w dziale "Plac Zabaw" jako użytkownicy z liczbą postów ok 2000 pewnie wiecie gdzie ten dział się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Widzę, że Panowie zatrzymali się na etapie WWII. Ja się Pańskiej "wspaniałej" figurki "Krasnolud husarz" nie czepiam, zresztą też jest niezwykle realna. Prezentuję tu figurkę ona nie musi być realna itd. Jeżeli Panowie nie są zainteresowani proszę nie wchodzić. A te komentarze na poziomie 15 latków możecie pisać w dziale "Plac Zabaw" jako użytkownicy z liczbą postów ok 2000 pewnie wiecie gdzie ten dział się znajduje. Wyluzuj chłopie, nie napinaj się tak, bo Ci pęknie! Puścić wodzy fantazji, co by to było, nie wolno? Tylko nie pokazujcie tego wątku małemu modelarzowi z muralu. ...bo chyba wiesz o kim mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1987 Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 Teraz kąpiel Następnie nakładamy podkład Citadel White Koljeno Citadel Celestra Grey Teraz na kładamy Wash black Pierwsza warstwa rozjaśnienie Celesta Grey + White 1:1, następnie druga warstwa tylko biały. Następnie nałożyłem Mephiston Red Kolejny raz Wash, tym razem Citadel Agrax Earthshade Rozjaśnianie krawędzi. Najpierw użyłem Ferrari Red + Orange Red 1:1, następnie tylko Orange Red i na wykończenie Citadel Kislev Flesh Przepraszam za jakość zdjęć, ale zważywszy na pośpiech...;) a poza tym to warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1987 Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Zacząłem od Citadel Zandri Dust, Citadel Ushabti Bone oraz Citadel Pallid Wych Flesh Skórzane elementy wykonałem przy użyciu farb z Vallejo : Leather Brown, Ochre Brown i Yelloe Ochre, a elementy metalowe najpier czarnym potem Gunmetal Grey z Vallejo a na końcu Wash. Podstawkę wykonałem następująco: przykleiłem drobny żwirek i bardzo drobne kamyki Pokryłem czarną farba nasępnie czerwoną Mephiston Red z Citadel, na to Wash i na końcu dry bruch Ryza Rust z Citadel. Oto efekt końcowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi