LordDisneyland Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 Kiedyż wreszcie doczekamy się jakichś macek ?! Paradoksalnie cieszy mnie to, co piszesz o wielkości figurek IM....wreszcie jakieś zróżnicowanie wzrostu. Powodzenia w marsjańskich zmaganiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 10 Maja 2019 Autor Share Napisano 10 Maja 2019 W dniu 9.05.2019 o 00:39, LordDisneyland napisał: Kiedyż wreszcie doczekamy się jakichś macek ?! Z macek to tylko ta seria Martina Hille , żadnymi innymi krakenami nie dysponuję i nie wiem czy by się nadawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 3 godziny temu, megapol napisał: Z macek to tylko ta seria Martina Hille , żadnymi innymi krakenami nie dysponuję i nie wiem czy by się nadawali Lordu to raczej miał na myśli Cthulhu i te klimaty Postaram się go nie zawieść bo coś tam się dłubie, tylko końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 11 Maja 2019 Autor Share Napisano 11 Maja 2019 W dniu 9.05.2019 o 00:39, LordDisneyland napisał: Kiedyż wreszcie doczekamy się jakichś macek ?! LordDisneyland wiesz co to jest? bo figurki którymi bym był zainteresowany ceną powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 (edytowane) PS No wiem, że drogo....możesz odrobinę pocieszyć się albo wyrobami Ścibora, albo tymi kultystami- Albo zakup jakichś Bathalian Reapera https://www.reapermini.com/search/bathalian PS 2 A FuzziegoBH to w takim razie trzymam za słowo Edytowane 12 Maja 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 W dniu 12.05.2019 o 02:22, LordDisneyland napisał: PS 2 A FuzziegoBH to w takim razie trzymam za słowo a trzymaj za co tam chcesz.. możesz nawet zimną oślizgłą macką wychłostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) a się chwalicie...u mnie w tym miesiącu to przybyło - Sorki za OT, ale ja nawet w rozmowie na żywo tak mam Przyjrzałem się tym figurkom Hilla. Podobają mi się zdecydowanie ..zapisuję na przyszłość. Dzięki. Edytowane 14 Maja 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 25 Maja 2019 Autor Share Napisano 25 Maja 2019 W dniu 14.05.2019 o 23:04, LordDisneyland napisał: a się chwalicie...u mnie w tym miesiącu to przybyło - Sorki za OT, ale ja nawet w rozmowie na żywo tak mam Przyjrzałem się tym figurkom Hilla. Podobają mi się zdecydowanie ..zapisuję na przyszłość. Dzięki. To komiks i zbieram kasę na tego, a może nie będę zbierał tylko list do św. mikołajka napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 Nareszcie, po wielu miesiącach poszukiwań mojej zaginionej przesyłki, wreszcie dotarły modele które zamówiłem w grudniu 2017. Sprawdza się przysłowie, że w przyrodzie nic nie ginie Dzień Sądu czeka w kolejce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi