Kamil K. Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Cześć, Model skończony. Dziękuję wszystkim zaglądającym do warsztatu. Jest to nowy produkt Miniartu, niesamowicie fajny w składaniu. Żeby jednak nie było za prosto kilka rzeczy zmieniłem: - przerobiłem koła napinające na wersję bez bandaża gumowego - lufę działka SZWAK wykonałem z igły lekarskiej, - dodałem okablowanie silnika i resztę instalacji elektrycznej w wozie. - wymieniłem gąsienice na metalowe Masterclub - podwozie wykonałem częściowo ruchome - wymieniłem zasobniki na błotnikach na zrobione od podstaw, - wymieniłem jedno koło na pełne z modelu Aeroplast. - wyrzeźbiłem parę spawów, bambetli itp. małe przeróbki. Zapraszam do oglądania! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Podoba mi się. Szkoda że nie ma jakichś figsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 Dzięki. Figsy niebezpiecznie zbliżyłyby ten projekt w kierunku winietki lub dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi