Kamil K. Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Cześć, Model skończony. Dziękuję wszystkim zaglądającym do warsztatu. Jest to nowy produkt Miniartu, niesamowicie fajny w składaniu. Żeby jednak nie było za prosto kilka rzeczy zmieniłem: - przerobiłem koła napinające na wersję bez bandaża gumowego - lufę działka SZWAK wykonałem z igły lekarskiej, - dodałem okablowanie silnika i resztę instalacji elektrycznej w wozie. - wymieniłem gąsienice na metalowe Masterclub - podwozie wykonałem częściowo ruchome - wymieniłem zasobniki na błotnikach na zrobione od podstaw, - wymieniłem jedno koło na pełne z modelu Aeroplast. - wyrzeźbiłem parę spawów, bambetli itp. małe przeróbki. Zapraszam do oglądania! Pozdrowienia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Podoba mi się. Szkoda że nie ma jakichś figsów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Dzięki. Figsy niebezpiecznie zbliżyłyby ten projekt w kierunku winietki lub dioramki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts