makinen Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Coś temat zamarł... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Sam o tym zapomniałem - humvee się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Przed urlopem jeszcze mały update. Całość po pierwszym malunku, więc szczegóły się dopracuje. Wstępna koncepcja się taka kroi, choć coś bym za nimi wstawił, po płaska nuda wyjdzie. Figurant będzie inny zamiast tych dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Makinen póki możesz popraw Oporzadzenie w Khaki/Coyote Brown, a nie oliwce. M16 też kompletnie nie pasuje pod MARSOC Kawasaki ucywilnij trochę. Raiders Motocycle Gang po Afganistanie poruszał sie Pakistańskimi Pamirami a nie KLRkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Września 2018 Autor Share Napisano 18 Września 2018 Dzięki za info. Figuranci będą inni. Motocyklowi muszę się przyjrzeć baczniej. Jest jakaś akrylowa farba odpowiadająca, lub zbliżona do kojota, czy trzeba mieszać na oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Nie wiem czy jest jakas gotowa farba, ale jako ze robię rekonstrukcje Marsoca z tamtego okresu mozemy sie spiknac i udostępnić szpej abys sobie zobaczył kolorystyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Września 2018 Autor Share Napisano 18 Września 2018 Zawsze chętnie. Do Falenicy mam 5 min samochodem i 10 na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi