Skocz do zawartości

Polaris 850 ATV MARSOC Live Resin 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czekałem na to równie długo, jak na GROM od Tomcata. Wreszcie jest, więc nie mogłem sobie odmówić. Oprócz quada będzie również kierowca, wyposażenie, broń "pokładowa" z Live Resin.

38166578215_14d0370a76_c.jpg

Kilka zdjęć inspiracyjnych i niewykluczone, ze na małej podstawce stanie również motocykl i 2-3 członków MARSOC.

38166578505_a0c3c2fd81_c.jpg

38166580155_e2cc185242_b.jpg

38166579045_10a6af083f_c.jpg

38166580535_c672920a0a_z.jpg

38166579995_dc163e746b_c.jpg

Napisano

Zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na update'y.

Napisano

Fajne "cacko" to już chyba 2-gi quad w 1/35.

Kiedyś mignął mi gdzieś w sieci "angol" na 4 kołowcu ala quad

Napisano
Bronco od 100 lat wypuszcza brytola, ale chyba jeszcze ze 100 potrwa, zanim dopną swego.

W którymś z czeskich "Modelarzy' czytałem, widziałem reklamę. To chyba w tym samym czasie, gdy academy wydała rq 7b w 1/35

Napisano

Dobrze, że nie będziesz robił go w konkursie, to może wyjdzie naprawdę dobry model Uzbrojenie mu dokupisz? No i może jakieś dobre zdjęcia zawartości byś porobił

Napisano
Dobrze, że nie będziesz robił go w konkursie, to może wyjdzie naprawdę dobry model Uzbrojenie mu dokupisz? No i może jakieś dobre zdjęcia zawartości byś porobił

Jakzesz mi tej „ojcowskiej” uszczypliwości brakowało.

Jest szansa, że uda mi się nie spieprzyć pięćdziesiątego szóstego modelu z rzędu, choć...Kubisz daj mi szansę- nie znalazłem nigdzie instrukcji składania.

Dodatkowe uzbrojenie- proca...

A na poważnie- mam M249 ze swingarmem i mocowaniem, więc pewnie znajdzie się miejsce. MK47 tez mam, ale tu już chyba lokalizacja zajęta przez manele z tyłu.

Napisano

A czy ja napisałem, że coś spieprzyłeś? Po prostu - nie ma ciśnienia, nie ma terminu, można się bardziej przyłożyć, nie odpuszczać, dopracować szczegóły. Zrobić coś wyjątkowego, a nie przyzwoicie i poprawnie przeciętnego

Instrukcji Live Resin nie dołącza do nowszych zestawów, a publikuje na swojej stronie, do pobrania i wydrukowania.

Dawaj te zdjęcia zawartości

Napisano
Dziś już nie zrobię- na wschodzie Polski szybciej się ciemno robi

Piotrek - jest takie przedwojenne przysłowie: "Na wschód od Konina Azja się zaczyna"...

A tak serio - rewelacyjny zakup. Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego. Ile zabuliłeś za cały set..?

Napisano

To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Napisano
To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą.

Wszystko kupuję tutaj

https://models-hobby.com

Jeśli mam pytania, to bezpośrednio do Yaroslava na Armoramie.

Napisano

Jeszcze chyba nikt się na ten sklep producenta nie naciął, więc nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać.

Napisano

Jeszcze chyba nikt się na ten sklep producenta nie naciął, więc nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać.

o to to to to! Właśnie!

Napisano

Ja się już dwukrotnie na ruskich nadziałem i im po prostu nie ufam. Stąd takie stwierdzenie. Ale jeśli polecacie to spróbuję.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...