martinello Napisano 20 Stycznia 2018 Napisano 20 Stycznia 2018 Mnie to się wanna w AFV powyginała (spaczyła znaczy się...). Musiałem poprzecinać "drążki skrętne" i prostować cięgnem. Przy okazji pytanie do znawców M60 - czy jest jakaś prawidłowość z umiejscowieniem uszu do podnoszenia wanny w zależności od wersji ? Cytuj
skikut87 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Napisano 21 Stycznia 2018 Mnie to się wanna w AFV powyginała (spaczyła znaczy się...). Musiałem poprzecinać "drążki skrętne" i prostować cięgnem. Przy okazji pytanie do znawców M60 - czy jest jakaś prawidłowość z umiejscowieniem uszu do podnoszenia wanny w zależności od wersji ? Moja wanna była zwichrowana górą - też dawałem tam jedna rozporę, generalnie niektóre części w AFV są zwichrowane i trzeba je ,,prostwoać,,. Druga sprawa trzeba się pilnować bo w instrukcji niektóre numery części są pomylone lub wręcz nie jest o nich wspominane a na następnym rysunku już są np zawiasy od drzwiczek silnika. Co do zaczepów wiem tylko tyle, że było to zależne od wersji w sensie stara nowa Cytuj
martinello Napisano 21 Stycznia 2018 Napisano 21 Stycznia 2018 Zaczepy... W M60 Dragona są dwa na stronę, pionowe w M60A1 AFV są cztery na stronę - poziome W M60A2 AFV i u Takona są po dwa na strone - też poziome... Cytuj
skikut87 Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Napisano 28 Stycznia 2018 Niestety dziś straciłem cierpliwość do kosza z tyłu wieży i cały projekt ląduje w piwnicy Cytuj
OLO Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Nie pękaj ja w 72 kosz robiłem od podstaw(dokładnie trzy nim wyszło) więc i ty dasz radę powodzenia OLO Cytuj
makinen Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Elegancka płachta- wyciągaj z piwnicy i do roboty z koszem. Szkoda...płachty. Cytuj
martinello Napisano 13 Lutego 2018 Napisano 13 Lutego 2018 Mam pytanko "przy okazji"... Czym są cośie na obudowach filtrów powietrza ? Widać je np. na tym zdjęciu z prawej strony -> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi