martinello Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Mnie to się wanna w AFV powyginała (spaczyła znaczy się...). Musiałem poprzecinać "drążki skrętne" i prostować cięgnem. Przy okazji pytanie do znawców M60 - czy jest jakaś prawidłowość z umiejscowieniem uszu do podnoszenia wanny w zależności od wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Mnie to się wanna w AFV powyginała (spaczyła znaczy się...). Musiałem poprzecinać "drążki skrętne" i prostować cięgnem. Przy okazji pytanie do znawców M60 - czy jest jakaś prawidłowość z umiejscowieniem uszu do podnoszenia wanny w zależności od wersji ? Moja wanna była zwichrowana górą - też dawałem tam jedna rozporę, generalnie niektóre części w AFV są zwichrowane i trzeba je ,,prostwoać,,. Druga sprawa trzeba się pilnować bo w instrukcji niektóre numery części są pomylone lub wręcz nie jest o nich wspominane a na następnym rysunku już są np zawiasy od drzwiczek silnika. Co do zaczepów wiem tylko tyle, że było to zależne od wersji w sensie stara nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Zaczepy... W M60 Dragona są dwa na stronę, pionowe w M60A1 AFV są cztery na stronę - poziome W M60A2 AFV i u Takona są po dwa na strone - też poziome... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Niestety dziś straciłem cierpliwość do kosza z tyłu wieży i cały projekt ląduje w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Nie pękaj ja w 72 kosz robiłem od podstaw(dokładnie trzy nim wyszło) więc i ty dasz radę powodzenia OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Elegancka płachta- wyciągaj z piwnicy i do roboty z koszem. Szkoda...płachty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Mam pytanko "przy okazji"... Czym są cośie na obudowach filtrów powietrza ? Widać je np. na tym zdjęciu z prawej strony -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi