carlito Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Dzień dobry! Chciałbym się przywitać na forum, jako że to mój pierwszy post i od razu zapytać, czy Ktoś może dysponuje zdjęciami maszyny o numerze F225444 z Dowództwa 3 Brygady Strzelców 1 Dywizji Pancernej? Sam znam dwa zdjęcia tego pojazdu - jedno w "Od Acromy do Zwycięzcy", drugie w monografii TBiU "Samochód pancerny Staghound". Czy jeszcze jakieś zdjęcia są Państwu znane i by ktoś mógł się takowymi podzielić? Bym był bardzo wdzięczny. Miłego dnia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj udało mi się zdjęcia wrzucić w internet, to będą dwie fotki w jednym miejscu tego pojazdu, "dla potomnych". Pierwsze zdjęcie pochodzi z monografii TBiU "Samochód pancerny Staghound", drugie natomiast z zeszytu "Od Acromy do Zwycięzcy". Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Poszukaj 21 tomu ŚLADAMI POLSKICH GĄSIENIC - tam może coś będzie (niestety nie posiadam żeby sprawdzić) Polecam serię - tu można kupić tomy po 5 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2017 Dziękuję ślicznie. To się może przydać, jak w jakiś sposób stanę się posiadaczem tego numeru to poszukam, jak coś będzie, to tu wrzucę. Gdzieś w internecie znalazłem informację, że jakieś foto może być w pozycji Pojazdy polskich sił zbrojnych na Zachodzie 1939-1947. Na pewnym portalu aukcyjnym będę musiał się rozejrzeć za tym dziełem. Ewentualnie jeśli Ktoś by mógł napisać tylko informację, czy to prawda, że tam jakieś foto jest, to by było bardzo pomocne. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Jest na stronie 125 ale już je wrzuciłeś - to zdjęcie z defilady od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi