Marcin M. Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Pierwsza figurka w skali 54 mm! 13. w tym roku. Warsztat Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 54mm ale razem z podstawką? Świetna! Z każdą coraz lepiej! Mnie się podoba. Eksperyment ze światłocieniem udany. Ps. Kiedy wracasz na koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2017 enten, z podstawką to 100 mm Światłocień tylko na podstawce, na razie nie jestem gotowy na więcej. Kiedy wracasz na koła? Czekają na szafie, w przyszłym roku coś będzie chyba... Na razie bawię się w malarza. Z każdą coraz lepiej! Mnie się podoba. Dzięki, staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 26 Grudnia 2017 Share Napisano 26 Grudnia 2017 Fajny wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi