kowal76 Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 No i nie wytrzymałem . Kolejna tutka do zrobienia. Tym razem robię dla siebie . Będzie w malowaniu starszego Aeroflotu. Coś tam już zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Hehehe. Nie wytrzymaleś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Mam miłe wspomnienia z tym samym modelem (barwy LOT-u). Wierzę, że bardzo dużo z niego wyciągniesz W razie problemów z kalkami mam kompletny zestaw więc mogę podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Mam miłe wspomnienia z tym samym modelem (barwy LOT-u). Wierzę, że bardzo dużo z niego wyciągniesz W razie problemów z kalkami mam kompletny zestaw więc mogę podesłać Dzieki . Mam nadzieję, że z kalkami będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 W końcu to niejest Techmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 Skrzydła już wyczyszczone z małej ilości szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2018 Małe postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Stycznia 2018 Share Napisano 6 Stycznia 2018 Myślę, że jak kiedyś zachcę mieć taką Tutkę, to wiem do kogo się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2018 Myślę, że jak kiedyś zachcę mieć taką Tutkę, to wiem do kogo się zgłosić No jasne. Lubię te radzieckie pasażery i nic na to nie poradzę . Może to jakaś nostalgia za dzieciństwem, jak oglądałem je z tarasu widokowego na Okęciu. No i biegałem po biurach Aeroflotu, Interflug itp, zbierając foldery reklamowe z wizerunkami Tupolewów i Iliuszynów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2018 Kadłub nie wymaga szpachlowania po całości i tylko w kilku miejscach użyłem szpachli. Do szpachlowania użyłem po raz pierwszy szpachli Mr Hobby White Putty. Musiałem ją trochę rozcieńczyć Thinnerem, bo strasznie gęsta jest i szybko wysycha. Golenie podwozia już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Super CI idzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2018 Super CI idzie robota Dzięki Paweł. Du... nie urywa ale jakoś tam idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Mi Mr.White putty nie wysycha i ma normalną konsystencję. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2018 Mi Mr.White putty nie wysycha i ma normalną konsystencję. Dziwne. Jak położyłem bez rozcieńczalnika, to ciężko się nakłada. Zaraz się utwardza i odpada. Może jakaś przeterminowana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Chyba jakaś staratam. Moja tubka inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Kadłub już wygładzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Grzesiu, co masz w planach następnego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Grzesiu, co masz w planach następnego???? Jeszcze nie wiem. W planach mam stworzenie kolekcji współczesnych amerykańskich samolotów pokładowych w 1/72 oraz z doskoku pasażery 1/144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2018 Maski Montex na oszklenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2018 Wszytko gotowe pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2018 Robię preszajding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Biały Gunze położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 A ja dziś będę malował na szaro . W międzyczasie wpadł mi w łapki taki modelik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi