milczacy Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Grzesiek a jaki szary dajesz (jaki nr Gunze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ale chyba nie planujesz 767 Aeroflotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Nie :P Chodzi mi o Tu-154. Ta rosyjska szarość będzie pewnie pasować i do IŁa76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ja mam szary H 306. Co do 767, to na pewno nie Aeroflot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Szary już położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Zabezpieczyłem szary bezbarwnym lakierem przed maskowaniem. Wolę zabezpieczyć, żeby nie było przykrych niespodzianek przy zdejmowaniu taśmy maskującej. Teraz kolej na malowanie pozostałych elementów takich jak, sloty, końcówki skrzydeł, dysze silników itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Podwozie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Zespół napędowy pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Lutego 2018 Autor Share Napisano 4 Lutego 2018 Już wszystko pomalowałem. Teraz czas na lakier i kalki. Po raz drugi się zawiodłem na maskach Montex. Na oszkleniu zostaje mnóstwo kleju i trudno potem go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Dziwnie z tymi maskami. Jeszcze nigdy nie miałem z nimi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Wysłużony ten Aerofłot. Zobaczymy po kalkach jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Lutego 2018 Autor Share Napisano 4 Lutego 2018 Dziwnie z tymi maskami. Jeszcze nigdy nie miałem z nimi problemu. Ja już miałem przy B 787 taki problem. Przy wcześniejszych modelach np Tu 154M, czy Ił 62M nie było tego problemu. Wysłużony ten Aerofłot.Zobaczymy po kalkach jak to będzie wyglądać. Lubię wysłużone maszyny za wschodniej granicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Lutego 2018 Autor Share Napisano 5 Lutego 2018 Zabrałem się za kalki. Pasy na kadłubie już położyłem. Nic się nie rwie i kalki bezproblemowo się kładą . Jedyny minus, to taki, że troszeczkę się rozmijają z oknami w modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Lutego 2018 Autor Share Napisano 5 Lutego 2018 Koniec kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Lutego 2018 Autor Share Napisano 6 Lutego 2018 Dzisiaj położyłem lakier na kalki i czas na łosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 I zaraz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Co masz dalej w planach, jak zrobisz tutkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Lutego 2018 Autor Share Napisano 7 Lutego 2018 Co masz dalej w planach, jak zrobisz tutkę???? W sumie, to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Share Napisano 9 Lutego 2018 Pozostało lekkie brudzenie, doklejenie dupereli i końcowy lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lutego 2018 Autor Share Napisano 10 Lutego 2018 Chyba model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Muszę przyznać ,że model wygląda świetnie obserwowałem twój drugi już warsztat z tym modelem i składam pokłon za umiejętności modelarskie Mam zamiar też czegoś spróbować w tej skali i model tego samolotu wydaje mi się w sam raz na ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi