Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Dobry wieczór! Uparłem się, przysiadłem i wykluło się takie brzydactwo. Śnieg robiony pierwszy raz, co więcej! II-wojenny pojazd robiony pierwszy raz (i ostatni) Model malowany Pactrą, bez podkładu (nie chciało się i trochę szkoda mi było podkładu) przez co widoczna jest starta farba przy oknie na drzwiach. Postaram się to domalować później. Wiem, że jest krzywy i wiem, że paka straszy pustką. Paka czeka na węgiel, dorzucę zdjęcia z węglem za parę dni. Cóż poza tym, model mydlany, średnio spasowany, z tego co się domyślam - przypomina Blitza. Zdjęcia: Starczy, wracam do skali 1:35 i moich współczesnych pojazdów Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2018 Podrzucam ładunek, razem z ciężarówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Z wynglem jest kozak. Kiedyś robilem ten model jak po latach wróciłem do modelarstwa tylko mnie tak fajnie nie wyszło ;) Choc szkoda ze trochę błotka lub kurzu na burty nie poszło. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Tomku, trochę się moim zdaniem pospieszyłeś z tym modelem do galerii. Trzeba było jeszcze nad zużyciem posiedzieć, jakieś zacieki, błoto, kurz. Zimowe wdzianko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Faktycznie z weglem to nawet fajnie wyszlo, niestety widac ze chciales ten model zrobic do konca i o nim zapomniec, szkoda ze troche przegrales z lenistwem na ostatniej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2018 Po prostu chciałem go skończyć, także nie ma tu festiwalu śladów eksploatacyjnych. Ale wysłucham co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi