Panzer Machine Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Cześć! Nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić ten post. Więc jakby co to przesuńcie gdzie trzeba. Oddaję w Wasze ręce tutorial krok po kroku jak malowałem mój ostatni model Zvezdy T-90 w skali 1:72 Jestem otwarty na Wasze opinie, więc jeżeli chcielibyście zaproponować jakąś zmianę lub zapytać o coś zostawcie informację w komentarzach. Tutorial dostępny pod tym linkiem: https://www.yumpu.com/en/document/view/59692894/panzer-machine-t-90-step-by-step Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted January 5, 2018 Super Moderator Share Posted January 5, 2018 Super poradnik, na pewno się przyda. Oby więcej takich Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klima1 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 A nie dałoby rady wrzucić tego gdzieś, gdzie nie trzeba się logować, żeby ściągnąć pdf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Dzięki jawkers. Na tym serwisie nie da się ściągnąć PDFa w ogóle ponieważ nie wybrałem żadnego planu taryfowego a darmowe konto nie zapewnia opcji ściągania. Więc lipa. Wyślij adres e-mail to podeślę Ci PDFa. Ewentualnie możesz zasugerować serwis, na którym będzie taka opcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TReS Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 https://drive.google.com/open?id=1RLVwf8gmZV5BELP7f6TFU5Evh1eDUOYU sprobujcie to, ja przegladalem to z poziomu TapaTalk na szrajfonie, otworzylem linke w Safari , wygenerowałem PDF do IBooks i w locie z serwera artykułu poleciało do chmury. I mam teraz dostęp do pliku zewsząd, i wszedzie, w androidzie te powinna byc opcja tworzenia pliku PDF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts