Panzer Machine Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Cześć! Nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić ten post. Więc jakby co to przesuńcie gdzie trzeba. Oddaję w Wasze ręce tutorial krok po kroku jak malowałem mój ostatni model Zvezdy T-90 w skali 1:72 Jestem otwarty na Wasze opinie, więc jeżeli chcielibyście zaproponować jakąś zmianę lub zapytać o coś zostawcie informację w komentarzach. Tutorial dostępny pod tym linkiem: https://www.yumpu.com/en/document/view/59692894/panzer-machine-t-90-step-by-step Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2018 Super poradnik, na pewno się przyda. Oby więcej takich Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 A nie dałoby rady wrzucić tego gdzieś, gdzie nie trzeba się logować, żeby ściągnąć pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Dzięki jawkers. Na tym serwisie nie da się ściągnąć PDFa w ogóle ponieważ nie wybrałem żadnego planu taryfowego a darmowe konto nie zapewnia opcji ściągania. Więc lipa. Wyślij adres e-mail to podeślę Ci PDFa. Ewentualnie możesz zasugerować serwis, na którym będzie taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 6 Stycznia 2018 Share Napisano 6 Stycznia 2018 https://drive.google.com/open?id=1RLVwf8gmZV5BELP7f6TFU5Evh1eDUOYU sprobujcie to, ja przegladalem to z poziomu TapaTalk na szrajfonie, otworzylem linke w Safari , wygenerowałem PDF do IBooks i w locie z serwera artykułu poleciało do chmury. I mam teraz dostęp do pliku zewsząd, i wszedzie, w androidzie te powinna byc opcja tworzenia pliku PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi