empit Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 W hołdzie lotnikom Września '39. Problem z kalkomaniami znany. Jeden mail do producenta i dostałem dwa komplety :-). Dziękuję. Malowanie jak to u mnie - PACTRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2018 lotki źle...wychylają się różnicowo... okopcenie też tak średnio reszta jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Dzięki za uwagi. Jak będę "kopcił" następny model, poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Samolot ładnie zrobiony, jest potencjał. Fakt lotki ustawione są źle, okopcenia mogłyby być bardziej subtelne, a do tego bomby coś sterylnie czyste. Ale sam model na duuży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Bomby czyste, bo Szef "zbrodniarzy" gonił. Jak żołnierz ma za dużo wolnego czasu, to mu się kanarki lęgną... Czas wolny? Szmaty! I bomby czyścić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi