megapol Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Pierwsza praca z serii "Przenicowany Świat - Front 47" "Wąwóz" skala 1/35 Chciałem w niej przedstawić przechwycenie germańskiego szpiega przez oddział ruskiego specnazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 daawno tu nie zaglądałem.... niezły pomysł tylko trochę słabo figurantów wycieniowałeś - duża strata dla całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Jakoś mi umknęła ta praca. Bardzo ciekawy pomysł. Do krajobrazu nie ma się co przystawiać bo to SF. Ale cieliste części figurek wyszły trupio blado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Świetna scenka! Mi się bardzo podoba, parę rzeczy można by zrobić inaczej, ale to drobiazgi! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi