JBZ Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Z małym opóźnieniem pokazuję kilka fotek mojej obecnej produkcji, po przerwaniu walki z Hurricane. Model będzie prosto z pudełka nielicząc pasów z blaszki i kilku dorabianych elementów. Malowanie zgodnie z moimi najnowszymi zainteresowaniami to 30 sqdn 30 service unit RNZAF Wenwapapai 1944 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JBZ Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 Stan obecny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Toć on gotów do malowania Jacku !!! Szybko ci z Nim poszło szybciej niż z P-40......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JBZ Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 Najlpierw muszę popracować na liniami łączenia połówek kadłuba a potem zrobić silnik. Osłony silnika są prrzyklejone taśmą do sesji zdjęciowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Oszklenie kabiny da się samemu zrobić ... ale oszklenie wieżyczki strzelca jest przekichane jest to do zrobienia własnoręcznie ... ale po co się męczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JBZ Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Tak też uczyniłem, za stary i za leniwy jestem na samodzielne maskowanie takiej szklarni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Ja chyba po wakacjach też sobie tego Avengera kupię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Domański Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Tak też uczyniłem, za stary i za leniwy jestem na samodzielne maskowanie takiej szklarni. Eeee tam jest malutko tego szkiełka Proponuje Ju-188 tam jest pare okienek do zamaskowania Jacku pokazuj nastepne foteczki, a mam też pytanie do Sagitariusa - kiedy zobacze zdjęcia Twojego Indyka ???? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Na następne Święto Dziękczynienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JBZ Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 Fotki będą jak znów siądę do modelu czyli w przyszlym tygodniu. Pogoda zupełnie nie sprzyja modelarstwu, ciaglę się człowiek gdzieś pałęta a stos pudełek nie ubywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Domański Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 NINIEJSZYM UDZIELAM NAGANY: SAGITARIUS - za celowe i nagminne opoznianie ukonczenie Indyka JBZ - chyba bierzesz przykład z SAGITARIUSA Nagana bedzie do odebrania w czasie najbliższego spotkania A tak na serio, panowie skonczcie po swoim indyku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 NINIEJSZYM UDZIELAM NAGANY:SAGITARIUS - za celowe i nagminne opoznianie ukonczenie Indyka Znaczy się ... kolega z władzami zadziera taaaaaaaaaaaaak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Domański Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 a tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 a tak Toć prędko w kamasze pójdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 a tak Toć prędko w kamasze pójdziesz Tak jak ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JBZ Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Robi się cały czas, z..... małą przerwą na Huricane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts