JBZ Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Z małym opóźnieniem pokazuję kilka fotek mojej obecnej produkcji, po przerwaniu walki z Hurricane. Model będzie prosto z pudełka nielicząc pasów z blaszki i kilku dorabianych elementów. Malowanie zgodnie z moimi najnowszymi zainteresowaniami to 30 sqdn 30 service unit RNZAF Wenwapapai 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 2 Lipca 2006 Autor Share Napisano 2 Lipca 2006 Stan obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Toć on gotów do malowania Jacku !!! Szybko ci z Nim poszło szybciej niż z P-40......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 2 Lipca 2006 Autor Share Napisano 2 Lipca 2006 Najlpierw muszę popracować na liniami łączenia połówek kadłuba a potem zrobić silnik. Osłony silnika są prrzyklejone taśmą do sesji zdjęciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Oszklenie kabiny da się samemu zrobić ... ale oszklenie wieżyczki strzelca jest przekichane jest to do zrobienia własnoręcznie ... ale po co się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Tak też uczyniłem, za stary i za leniwy jestem na samodzielne maskowanie takiej szklarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Ja chyba po wakacjach też sobie tego Avengera kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Proponuję Jacku żebyś nabył sobie zestaw masek do oszklenia firmy MONTEX. Tak też uczyniłem, za stary i za leniwy jestem na samodzielne maskowanie takiej szklarni. Eeee tam jest malutko tego szkiełka Proponuje Ju-188 tam jest pare okienek do zamaskowania Jacku pokazuj nastepne foteczki, a mam też pytanie do Sagitariusa - kiedy zobacze zdjęcia Twojego Indyka ???? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Na następne Święto Dziękczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 7 Lipca 2006 Autor Share Napisano 7 Lipca 2006 Fotki będą jak znów siądę do modelu czyli w przyszlym tygodniu. Pogoda zupełnie nie sprzyja modelarstwu, ciaglę się człowiek gdzieś pałęta a stos pudełek nie ubywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 NINIEJSZYM UDZIELAM NAGANY: SAGITARIUS - za celowe i nagminne opoznianie ukonczenie Indyka JBZ - chyba bierzesz przykład z SAGITARIUSA Nagana bedzie do odebrania w czasie najbliższego spotkania A tak na serio, panowie skonczcie po swoim indyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 NINIEJSZYM UDZIELAM NAGANY:SAGITARIUS - za celowe i nagminne opoznianie ukonczenie Indyka Znaczy się ... kolega z władzami zadziera taaaaaaaaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 a tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 a tak Toć prędko w kamasze pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 a tak Toć prędko w kamasze pójdziesz Tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Robi się cały czas, z..... małą przerwą na Huricane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi