ModelistConstructor Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Witam wszystkich!!! Miał być to taki odpoczynkowy model, ale ten zestaw do takich nie należy. Dużo szpachli, wytrwałości i coś tam wyszło. Wiele detali niedopieszczonych z takiego powodu, że miał to być taki lekki projekt, bez zaangażowania znacznej ilości zasobów. Malowany Tamiya XF-16, która dała mi w kość w konkursie z Polikarpowem, ale na tym modelu dość ładnie się prezentuje. Przetestowałem też na tym modelu Paneliner z AK Interactive. MIG może nie jest z Eduarda lub HobbyBossa, ale cieszy jak nie wiem co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 A z podwoziem głównym to wszystko w porządku? Wygląda jakby było wklejone odwrotnie - tyłem do przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Podwozie faktycznie odwrotnie. Ale myślę, że nie robi to różnicy, bo zestaw z którego zrobiony został ten model tylko przypomina MiG-a 15 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duży Modelarz Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 A pewnie. Trzeba było mu koła poprzyklejać do owiewki, co za różnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModelistConstructor Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 (edited) Faktycznie mój błąd, ale sugerowałem się instrukcją. Na poprawki za późno, bo podwozie wkleiłem na super glue. Edited January 21, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModelistConstructor Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 A pewnie. Trzeba było mu koła poprzyklejać do owiewki, co za różnica. Dziękuję za wskazówki, na pewno następnym razem tak zrobię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts