ModelistConstructor Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Witam wszystkich!!! Miał być to taki odpoczynkowy model, ale ten zestaw do takich nie należy. Dużo szpachli, wytrwałości i coś tam wyszło. Wiele detali niedopieszczonych z takiego powodu, że miał to być taki lekki projekt, bez zaangażowania znacznej ilości zasobów. Malowany Tamiya XF-16, która dała mi w kość w konkursie z Polikarpowem, ale na tym modelu dość ładnie się prezentuje. Przetestowałem też na tym modelu Paneliner z AK Interactive. MIG może nie jest z Eduarda lub HobbyBossa, ale cieszy jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 A z podwoziem głównym to wszystko w porządku? Wygląda jakby było wklejone odwrotnie - tyłem do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Podwozie faktycznie odwrotnie. Ale myślę, że nie robi to różnicy, bo zestaw z którego zrobiony został ten model tylko przypomina MiG-a 15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 A pewnie. Trzeba było mu koła poprzyklejać do owiewki, co za różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelistConstructor Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Faktycznie mój błąd, ale sugerowałem się instrukcją. Na poprawki za późno, bo podwozie wkleiłem na super glue. Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelistConstructor Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 A pewnie. Trzeba było mu koła poprzyklejać do owiewki, co za różnica. Dziękuję za wskazówki, na pewno następnym razem tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi