dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Skala 1:35. Czołg Merkava IV, Model został zniszczony, więc żeby uchronić ją przed koszem, postanowiłem przerobić na coś tam potem doszedł pomysł z dioramką i wyszło jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Ciekawy pomysł. Wieje grożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chig Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Krwawo i z ikrą. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Widziałem na żywo we Wrocławiu, w tamtym roku. Fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ten siedzący pod ścianą wzbudził moje "hehe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Bardzo miła dla oka praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi