dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Ufo wykonane w całości z dwóch plastikowych talerzy, pudełka po sałatce, margarynie, kart telefonicznych i części od rolet okiennych. W środku taśma led, sterowane pilotem, mruga wszystko w różnych częstotliwościach i kolorach. Wnętrze pojazdu także podświetlone. Figurki przerobione, dodane uszy i ogony. Słaby jestem w Figurkach. Patrząc na nie teraz, zrobiłbym je lepiej. Skala 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Świetny pomysł. Podoba mi się całość, szczególnie że prawie wszystko to własna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Nie wiem jak to przegapiłem, ale cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 27 Października 2018 Autor Share Napisano 27 Października 2018 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi