Marcin M. Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 (edited) Się macie Panowie! Ten mi dał najbardziej w kość jeśli chodzi o malowanie, zwłaszcza płaszcza. Wymyśliłem go sobie w barwach k.u.k.DAK, z zamorskiego naboru , wypustki ma na płaszczu zmotoryzowanego, bo mi ta szczelba tak się skojarzyła, że ino w kaburę koło kierownicy ją wsadzić. Edited February 5, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Super, a płaszczyk zaiste super wyszedł. Mógłbyś kiedyś jakiś tutorial z malowania zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Mógłbyś kiedyś jakiś tutorial z malowania zrobić. No cóż, został mi jeszcze jeden z plutonu do pomalowania - Otto von Bigsmark, ten więc chyba się nada. Edytowałem zdjęcia - na czarnym tle lepiej wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts