Hamman Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Zaczynam sklejać małego holownika. Model sprowadzony z USA. Części za dużo w nim nie ma ale szpachli trochę będzie potrzebne. Pierwsza warstwa położona. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Lutego 2018 Autor Share Napisano 7 Lutego 2018 Dziś już nie mam jak ale z rana to poprawię choć ja widzę zdjęcia. Może jeszcze jakaś inna osoba się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Nie widać jak widać. Czyli nie ma . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Jak nie widać, jak widać U mnie normalnie są fotki na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Nic nie widać . Wrzucane z gogla więc pewnie widzom ci co się zapszedali tym podłym kapitalistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Lutego 2018 Autor Share Napisano 8 Lutego 2018 dodałem na nowo jedno zdjęcie, czy teraz je wszyscy widzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Lutego 2018 Autor Share Napisano 8 Lutego 2018 To dorzucam kolejne zdjęcia: I tez prośba o odpowiedz czy je widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2018 widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Kawał okrENta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Lutego 2018 Autor Share Napisano 8 Lutego 2018 Kawał okrENta 8,5cm długości na 2,4cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi