Wojtek Tul Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Dzięki Dwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Witam ponownie chiałem dożucić kilka fotek naczepy w nowym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Sorryy...ale jestem na nie!!! Że malowałeś pędzlem to mogę zrozumieć...Ale co to za farby?? plakatówki?? Podkładem byś pociągnął i czarne paski nakleił i by był zamierzony efekt już ;/ No cóż, ale początki zawsze są trudne ;) Nie przejmuj się no i ja robie głupie błędy na mojej chłodni ( ja akurat papciam się w szpachli), ale staram się to poprawiać xD Niech moc będzie z tobą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2008 A taśmy maskującej nie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 do plakatówek zwykła może się nadawać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Wiecie"Kleić każdy może, czasem lepiej a czasem gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 A propo zdjęcia z tyłu to nie są platakówki tylko model Master flat back tylko nie dokładnie wymieszany, a taśma maskująca się gdzieś zapodziała i podajcie mi jakis dobry pokład do farb Model Master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 jeśli malujesz pędzlem to podkład się nie przyda, ale jeśli już chciałbyś koniecznie to kup jakiś podkład, właśnie MM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi