dwis Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 Witam ponownie chiałem dożucić kilka fotek naczepy w nowym wcieleniu. Cytuj
zwir3k Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Sorryy...ale jestem na nie!!! Że malowałeś pędzlem to mogę zrozumieć...Ale co to za farby?? plakatówki?? Podkładem byś pociągnął i czarne paski nakleił i by był zamierzony efekt już ;/ No cóż, ale początki zawsze są trudne ;) Nie przejmuj się no i ja robie głupie błędy na mojej chłodni ( ja akurat papciam się w szpachli), ale staram się to poprawiać xD Niech moc będzie z tobą 8) Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2008 Super Moderator Napisano 31 Marca 2008 A taśmy maskującej nie miałeś? Cytuj
zwir3k Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 do plakatówek zwykła może się nadawać :rotfl: Cytuj
Truckerek93 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Wiecie"Kleić każdy może, czasem lepiej a czasem gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..." Cytuj
dwis Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 A propo zdjęcia z tyłu to nie są platakówki tylko model Master flat back tylko nie dokładnie wymieszany, a taśma maskująca się gdzieś zapodziała i podajcie mi jakis dobry pokład do farb Model Master. Cytuj
zwir3k Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 jeśli malujesz pędzlem to podkład się nie przyda, ale jeśli już chciałbyś koniecznie to kup jakiś podkład, właśnie MM ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi