Ritter Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Czy ktoś już miał w rękach najnowszy zestaw Zvezdy (3654) z tą ciężarówką i jest w stanie powiedzieć kilka słów celem porównania z tego zestawu z konkurencją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Nie wiem czy widziałeś ale jedna z recenzji jest tu: http://www.detailscaleview.com/2018/02/zvezda-ural4320-3654-review.html Pomijając opis na zdjęciach wygląda ok. Sporo części i detali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Oglądałem inbox w internecie, wprawdzie są zdjęcia ale nie ma to jak pomacać w dłoniach. Wydaje mi się że w kwocie 100 zł z upustami warto kupić mimo wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Ja kiedyś za 80zł kupiłem Alangera i momentalnie się go pozbyłem więc Zvezda za 100zł to naprawde warto. IMHO. Zresztą nie ma wielkiego wyboru - poza ICM, Omegą, wspomnianym Alangerem i Revellem bazującym na jednych wypraskach zostaje tylko Trumpek i Zvezda. No ale Trumpek to nie za takie pieniądze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Tak się składa że mam na składzie zestaw ICM dodatkowo jeszcze z figurkami chyba z wojny w Afganistanie (czasów ZSRR). Do tego jeszcze jakieś żywiczne szpargały ale jakoś nie mam natchnienia do rozpoczęcia tego zestawu. Revella też miałem mimo delikatnie lepszej jakości to jednak ten sam dramat, jeszcze do tego ten plastik w kolorze zielonym za którym nie przepadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Hehe, no to w sumie chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ;-) Przy okazji plastik Revella to niezła porażka. Sklejałem dwa ich modele i dopóki nie muszę to nie dotknę się tego plastiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Sam się czaje na tego Uralka, jakby ktoś kupił to z chęcią przeczytam recenzje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Na tym kanale trochę można potpatrzyć. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts