Ritter Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Czy ktoś już miał w rękach najnowszy zestaw Zvezdy (3654) z tą ciężarówką i jest w stanie powiedzieć kilka słów celem porównania z tego zestawu z konkurencją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Nie wiem czy widziałeś ale jedna z recenzji jest tu: http://www.detailscaleview.com/2018/02/zvezda-ural4320-3654-review.html Pomijając opis na zdjęciach wygląda ok. Sporo części i detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 20 Lutego 2018 Autor Share Napisano 20 Lutego 2018 Oglądałem inbox w internecie, wprawdzie są zdjęcia ale nie ma to jak pomacać w dłoniach. Wydaje mi się że w kwocie 100 zł z upustami warto kupić mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Ja kiedyś za 80zł kupiłem Alangera i momentalnie się go pozbyłem więc Zvezda za 100zł to naprawde warto. IMHO. Zresztą nie ma wielkiego wyboru - poza ICM, Omegą, wspomnianym Alangerem i Revellem bazującym na jednych wypraskach zostaje tylko Trumpek i Zvezda. No ale Trumpek to nie za takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 20 Lutego 2018 Autor Share Napisano 20 Lutego 2018 Tak się składa że mam na składzie zestaw ICM dodatkowo jeszcze z figurkami chyba z wojny w Afganistanie (czasów ZSRR). Do tego jeszcze jakieś żywiczne szpargały ale jakoś nie mam natchnienia do rozpoczęcia tego zestawu. Revella też miałem mimo delikatnie lepszej jakości to jednak ten sam dramat, jeszcze do tego ten plastik w kolorze zielonym za którym nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Hehe, no to w sumie chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ;-) Przy okazji plastik Revella to niezła porażka. Sklejałem dwa ich modele i dopóki nie muszę to nie dotknę się tego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Sam się czaje na tego Uralka, jakby ktoś kupił to z chęcią przeczytam recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Na tym kanale trochę można potpatrzyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi