bodzio5432 Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 Kolejny model w moim wykonaniu, powiedziałbym, że z tych bardziej udanych. Malowany farbami Hataka i Tamiya. Przyjemny w budowie. Układ jezdny wyszedł trochę nierówno, ale tak już musi być. Zapraszam do oglądania i dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Przednie koła się rozjeżdżają. Mam odmienne zdanie na temat tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Całe zawieszenie się rozjechało, nic na to nie poradzę. Podziel się swoją głębszą opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Całe zawieszenie się rozjechało, nic na to nie poradzę. Podziel się swoją głębszą opinią. Te szwy na granatnikach mogłeś zlikwidować strasznie szpecą twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Całe zawieszenie się rozjechało, nic na to nie poradzę. Podziel się swoją głębszą opinią. Te szwy na granatnikach mogłeś zlikwidować strasznie szpecą twój model Szwy wyszły dopiero na zdjęciach, dziwne, bo wszystko było czyszczone, widocznie niedokładnie. No nic, znowu poległem po calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Nie chce już mi się pisać na temat tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Nie chce już mi się pisać na temat tego modelu. Jak każdy model ma swoje wady i zalety... Za cenę 150 zł jest naprawdę dobrze... Zawsze możesz zainwestować w parę dodatków, a jest już ich sporo na rynku - i zwaloryzować to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Do swojego zainwestowałem w dodatki około 400 , a pierwsze co jest do wymiany to opony. Ponieważ te co są to są z prototypu a nie z seryjnych wozów. Reszty już nawet mi się nie chce pisać. Po trzech latach przymiarek do modelu wypuścił za 150 złotych bubel. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Do swojego zainwestowałem w dodatki około 400 , a pierwsze co jest do wymiany to opony. Ponieważ te co są to są z prototypu a nie z seryjnych wozów. Reszty już nawet mi się nie chce pisać. Po trzech latach przymiarek do modelu wypuścił za 150 złotych bubel. Takie jest moje zdanie. Daj linka do warsztatu lub galerii tego swojej z dodatkami za 400 zł, chętnie popatrzę co pozmieniałeś - zwaloryzowałeś... Koła zawsze możesz nabyć z DefModel... Cena taka sama, jak dla innych 8-kołowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Def to tez Nokiany, Micheliny robi Panzerart. Nie wiem po co sie wdajesz w dyskusje z imkiem, uwierz mi, ze nie chcesz widziec jego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi