tadeusz6514 Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Panowie -poszukuję planów -zdjęć stacji radiolokacyjnej P-37 Anna lub jej starszej wersji P-35 która jest w forcie Czerniakowskim w Warszawie Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Jak znam życie planów nigdzie nie dostaniesz, bo to sprzęt radiolokacyjny, a więc tajny (nawet jak muzealny ) jak widzę w podpisie, jesteś z Łodzi to nie lepiej wsiąść w pociąg (autem to chyba dłużej wyjdzie, korki) i pojechać do W-wy na Sadybę i zdjęć narobić (jak byłem w delegacji w W-wie zrobiłem zdjęcia stacji P15 ) Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 13 Marca 2018 Autor Share Napisano 13 Marca 2018 Łodzianin z urodzenia teraz mieszkam pod Turkiem i trochę daleko do Warszawy , pisałem do Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie i dostałem nawet zaproszenie do wykonania zdjęć stacji P-35 lecz jak zawsze brak czasu i jak zawsze myślę że Koledzy z forum mają wiele zdjęć różnego sprzętu i może podzielą się takimi informacjami .Na każdy post odpowiem , Pozdrawiam . Myślę o wykonaniu tej stacji R-lok w skali 1:25 z papieru wycinanej laserowo ,z dokładnymi planami do wykonania modelu z tworzywa - sentyment do tego sprzętu 1,5 roku na tej stacji JW 5211 Przećmino . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi