Mariucha Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 Pióra wypełniające przestrzeń między klapami malowano farbą kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 31 Października 2018 Autor Share Napisano 31 Października 2018 Pióra wypełniające przestrzeń między klapami malowano farbą kamuflażu. Poprawione Spód miał być jakoś optymalnie pobrudzony, coś jak Wyszedł tak Pobrudzony olejami, z zapuszczonym w linie czymś w kolorze błota. Na razie tyle i oczywiście to nie znaczy, że to już tak zostanie... Pokazywałem już zdjęcie samolotu, który inspirował mnie do zużyć, wyszło tak: Tu na razie przede wszystkim rozjaśnienia, wyblaknięcia i zakurzenia olejami i filtrami, plus wash w kolorze piachu. Dojdą jeszcze jakieś brudy, plamy, zalania Co myślicie? Jeśli coś jest do bani, to też koniecznie piszcie. Sam straciłem już dawno dystans do tego, jak to wygląda, a chcę przecież wiedzieć, co robię źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 2 Listopada 2018 Autor Share Napisano 2 Listopada 2018 No to skończyłem temat, zapraszam do bicia w galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=62524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi