jpl Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Witam wszystkich, tym razem jeden z najnowszych wypustów IBG. Całkiem sympatycznie się składający model i ciekawa konstrukcja. Zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Wszystko fajnie tylko dlaczego zrobiłeś pordzewiałe gąsienice przy styku z kołami . W tym miejscu wycierają się do gołego metalu tak w tedy jak i dzisiaj oraz wszystkie wypukłości które stykają się z podłożem pozdrawiam OLO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 a ja trochę inne technikalia zapytam. Jak nagrywasz swój głos? Czy masz jakiś specjalistyczny mikrofon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted April 3, 2018 Author Share Posted April 3, 2018 Dzięki za uwagę. Miałem trochę natłok czasowy, dlatego zapomniałem o tym - na przyszły raz postaram się pamiętać. Co do nagrywania - nie, używam mikrofonu w laptopie najczęściej. Nie jest to może szczyt techniki, ale na razie wystarcza. Niemniej, w przyszłości postaram się jednak o coś lepszego, bo odszumianie w Audacity spełnia swoją funkcję całkiem dobrze, ale jednak pewnych rzeczy nie przeskoczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Pytałem bo całkiem dobrze brzmi i zastanawiałem się jakiego mikrofonu używasz. Może byś coś polecił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 Używam wbudowanego w laptop. A laptop to dość leciwy Samsung RF710, choć to raczej nie gra większej roli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts