jpl Napisano 29 Marca 2018 Napisano 29 Marca 2018 Witam wszystkich, tym razem jeden z najnowszych wypustów IBG. Całkiem sympatycznie się składający model i ciekawa konstrukcja. Zapraszam. Cytuj
OLO Napisano 30 Marca 2018 Napisano 30 Marca 2018 Wszystko fajnie tylko dlaczego zrobiłeś pordzewiałe gąsienice przy styku z kołami . W tym miejscu wycierają się do gołego metalu tak w tedy jak i dzisiaj oraz wszystkie wypukłości które stykają się z podłożem pozdrawiam OLO. Cytuj
Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2018 Napisano 3 Kwietnia 2018 a ja trochę inne technikalia zapytam. Jak nagrywasz swój głos? Czy masz jakiś specjalistyczny mikrofon? Cytuj
jpl Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Napisano 3 Kwietnia 2018 Dzięki za uwagę. Miałem trochę natłok czasowy, dlatego zapomniałem o tym - na przyszły raz postaram się pamiętać. Co do nagrywania - nie, używam mikrofonu w laptopie najczęściej. Nie jest to może szczyt techniki, ale na razie wystarcza. Niemniej, w przyszłości postaram się jednak o coś lepszego, bo odszumianie w Audacity spełnia swoją funkcję całkiem dobrze, ale jednak pewnych rzeczy nie przeskoczy. Cytuj
Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2018 Napisano 3 Kwietnia 2018 Pytałem bo całkiem dobrze brzmi i zastanawiałem się jakiego mikrofonu używasz. Może byś coś polecił? Cytuj
jpl Napisano 12 Maja 2018 Autor Napisano 12 Maja 2018 Używam wbudowanego w laptop. A laptop to dość leciwy Samsung RF710, choć to raczej nie gra większej roli... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi