jpl Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Witam wszystkich, tym razem jeden z najnowszych wypustów IBG. Całkiem sympatycznie się składający model i ciekawa konstrukcja. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Wszystko fajnie tylko dlaczego zrobiłeś pordzewiałe gąsienice przy styku z kołami . W tym miejscu wycierają się do gołego metalu tak w tedy jak i dzisiaj oraz wszystkie wypukłości które stykają się z podłożem pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 a ja trochę inne technikalia zapytam. Jak nagrywasz swój głos? Czy masz jakiś specjalistyczny mikrofon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Dzięki za uwagę. Miałem trochę natłok czasowy, dlatego zapomniałem o tym - na przyszły raz postaram się pamiętać. Co do nagrywania - nie, używam mikrofonu w laptopie najczęściej. Nie jest to może szczyt techniki, ale na razie wystarcza. Niemniej, w przyszłości postaram się jednak o coś lepszego, bo odszumianie w Audacity spełnia swoją funkcję całkiem dobrze, ale jednak pewnych rzeczy nie przeskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Pytałem bo całkiem dobrze brzmi i zastanawiałem się jakiego mikrofonu używasz. Może byś coś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 12 Maja 2018 Autor Share Napisano 12 Maja 2018 Używam wbudowanego w laptop. A laptop to dość leciwy Samsung RF710, choć to raczej nie gra większej roli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi