DRFT Napisano 7 Kwietnia 2018 Share Napisano 7 Kwietnia 2018 Witam, po kilku latach postanowiłem wrócić do modelarstwa. Najpierw coś tam sobie przypomniałem malując starego Shermana dwa razy, samo usuwanie farby z modelu Dragona to jakaś udręka, wamod ledwo coś ściągnął, próbowałem nawet lekko benzyną ale plastik zaczął śmierdzieć i męczyłem się zmywaczem wamoda, z kolei z plastiku od AFV, wamod zmył farbę bez problemu. Jest to stary model wyciągnięty z szafy kilka uchytów nie ma, jakiejś klamki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Kwietnia 2018 Share Napisano 7 Kwietnia 2018 Przepraszam, że tak napiszę ale chyba muszę... ;) Ale rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Kwietnia 2018 Share Napisano 7 Kwietnia 2018 Jak dla mnie model zawierający w sobie wiele sprzeczności. Z jednej strony dość ciekawie przedstawiona historia spalenia przodu - przednie opony, maska i osłony silnika a z drugiej strony goły tył - pusta "paka", brak gąsienic. Samo malowanie wg mnie super . W tym stylu rewelacyjne modele prezentuje na tym forum Kolega Ewpiga - proponuję zerknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi