premier1986 Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Popełniony nie tak dawno Scammell Pioneer R100 od IBG w skali 1:35 Składalność świetna. Instrukcja przejrzysta, bogate pudło w części i dodatki Malowany farbami Tamiya i MR Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Bardzo lubię ten ciągnik !!! Bardzo fajne wykonanie . Tylko do tej ultra-terenowej maszyny słabo pasuje płaskie podłoże ,_)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Czemu tylko ja komentuje taki fajny model. premier 1986 jesteś trędowaty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Mi też się ten brzydal podoba Ale Spiton ma rację na jakimś terenie wyglądał by o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Czemu tylko ja komentuje taki fajny model. premier 1986 jesteś trędowaty ?? Heh nie wiem ale czasami mam wrażenie że tu tylko jakoś tak jest że jest iluś tam członków których modele się komentuje a reszta albo się nie luczy albo się ich niszczy. Może to moje mylne odczucie Szczerze mówiąc to od dawna nic tu z tego powodu nie zamieszczałem. Co do terenu to podstawka (polna droga) się robi powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2018 Share Napisano 25 Kwietnia 2018 Ładny model, choć troszkę mi się te zacieki białe na bokach nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2018 Ładny model, choć troszkę mi się te zacieki białe na bokach nie podobają. Białe na zdjęciach się wydają. Są takie w kolorze pyłu z drogi polnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Co on tam ma na pace? Mi też się nie widzą te białe zacieki i rdzawe zacieki na lewym przednim błotniku. Podstawka myślę, że podniesie walory malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi