milczacy Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Idąc 'za ciosem' w dokumentowaniu skończonych mini 'fighterów' przedstawiam kolejny. Prosty i przyjemny w budowie modelik, z niełatwym wbrew pozorom malowaniem. Oczywiście o ile chcemy jako tako zróżnicować powierzchnię Dziś jeszcze wklejałem rurkę pitota od Mastera, a w zasadzie 'rureczkę'. Którą na zdjęciach ledwo widać Matowienie modelu, poza nosem, zrobiłem melaninową ściereczką zakupioną w hlj.com i przyznam, że efekt na żywo wyszedł całkiem przyzwoicie. Powstała lekko matowo-satynowa powierzchnia. Ale koniec ględzenia, czas na materiał zdjęciowy. Pokrywę przedniego podwozia wkleiłem wbrew instrukcji i nieprawidłowo odlanej wyprasce, ale zgodnie z tym, co widać na zdjęciach samolotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Wyszedł bardzo ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts