milczacy Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Idąc 'za ciosem' w dokumentowaniu skończonych mini 'fighterów' przedstawiam kolejny. Prosty i przyjemny w budowie modelik, z niełatwym wbrew pozorom malowaniem. Oczywiście o ile chcemy jako tako zróżnicować powierzchnię Dziś jeszcze wklejałem rurkę pitota od Mastera, a w zasadzie 'rureczkę'. Którą na zdjęciach ledwo widać Matowienie modelu, poza nosem, zrobiłem melaninową ściereczką zakupioną w hlj.com i przyznam, że efekt na żywo wyszedł całkiem przyzwoicie. Powstała lekko matowo-satynowa powierzchnia. Ale koniec ględzenia, czas na materiał zdjęciowy. Pokrywę przedniego podwozia wkleiłem wbrew instrukcji i nieprawidłowo odlanej wyprasce, ale zgodnie z tym, co widać na zdjęciach samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi