imt Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 http://ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2008/index.html i lista zapowiedzi na 2008: http://ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2008/Nuernberg_2008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Szkoda że powiększane zdjęcia nie działają :(. A chciałem zobaczyć C-17 i A380 Revella :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Revell 4728 Junkers Ju 88 A-1 / A-4 Bomber 32 Neue Form Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Szkoda że powiększane zdjęcia nie działają :(. A chciałem zobaczyć C-17 i A380 Revella :P Już działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Na zdjęciu jest OGOMNIASTY Bismark. Ciekawe w jakiej skali i kto jest jego prodcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Na zdjęciu jest OGOMNIASTY Bismark. Ciekawe w jakiej skali i kto jest jego prodcentem - skala 1:144, producent Soar Art - Klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 Prawdę mówiąc to targami jestem zawiedziony. Spodziewałem się więcej informacji na temat modeli, które będą produkowane w tym roku. Mam na myśli modele lotnicze w skali 1/48 i 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Prawdę mówiąc to targami jestem zawiedziony. Spodziewałem się więcej informacji na temat modeli, które będą produkowane w tym roku. mam podobne odczucia, jakoś tych wszystkich informacji mało obiła mi się o uszy opinia, że firmy dalekowschodnie jakoś zwracają mniej uwagi na te targi i ciekawostki mogą się pokazać na targach w Japonii, a jak będzie, to czas pokaże Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Prawdę mówiąc to targami jestem zawiedziony. Spodziewałem się więcej informacji na temat modeli, które będą produkowane w tym roku. Mam na myśli modele lotnicze w skali 1/48 i 1/32. Jeśli chodzi o skalę 1:32 to uważam zapowiedzi Trumpetera za imponujące. Natomiast w 1:48 jedyne perełki jak dla mnie to Draken Hasegawy i MiG-17 Hobby Boss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi