TomaszDudek Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Znalazłem taką stronke ktura opisuje kolory pigmentów. http://www.jezuici.pl/ikonnik/pigmenty.htm#3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Witam! Niezłe! ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 No fajne fajne. Tylko to jest chyba dla malarzy, a pigmenty malarskie to trochę co innego niż te co my (modelarze) używamy. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Tylko to jest chyba dla malarzy, a pigmenty malarskie to trochę co innego niż te co my (modelarze) używamy. Witam! Taaak A te to się nie nadają Jaka jest twoim zdaniem różnica Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Jaka jest twoim zdaniem różnica :Question: Nad swoimi pigmentami Mig odprawia tajemne rytuały, które cudownie poprawiają ich właściwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Nad swoimi pigmentami Mig odprawia tajemne rytuały, które cudownie poprawiają ich właściwości Witam! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Nad swoimi pigmentami Mig odprawia tajemne rytuały, które cudownie poprawiają ich właściwości A buddyjscy mnisi tańcząc taniec pigmenów pakują je o północy do pojemniczków, aby tych właściwości nie straciły Oczywiście nie ma "większej" różnicy, tylko trzeba wiedzieć czego używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Jestem daleki od spuszczania się nad pigmentami MIG'a Mam ich Gulf War Sand, niby fajny kolorek, nakładasz a tu nierozmieszany czarny i pomarańcz. Mam też z CMK i Talenta i z tych jestem bardzo kontent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Jestem daleki od spuszczania się nad pigmentami MIG'a Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Znaczy za ostro pojechałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Znaczy za ostro pojechałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam! rtoipmodest napisał:Jestem daleki od spuszczania się nad pigmentami MIG'a Co to jest? Może i dobrze Użyte medium byłoby nieco niekowencjonalne choć każda technika przynosząca pożądany efekt jest dozwolona ale...może budzić zdziwienie Znaczy za ostro pojechałem? Czy ja wiem w dzisejszych czasach... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam! Ar2r napisał: rtoipmodest napisał: Jestem daleki od spuszczania się nad pigmentami MIG'a Co to jest? Może i dobrze Użyte medium byłoby nieco niekowencjonalne choć każda technika przynosząca pożądany efekt jest dozwolona ale...może budzić zdziwienie rtoipmodest napisał: Znaczy za ostro pojechałem? Czy ja wiem w dzisejszych czasach... Pozdrawiam! No może faktycznie nie przejmować się. W porównaniu do słów uzywanych przez młodych ludzi too jest normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Przepraszam jeśli odebraliście to jako wulgaryzm. Zdziwiło mnie tylko uwielbienie dla hiszpańskich produktów. Jako żywo przypomina zachwyty na missing links nad nędznymi produktami ACE. Jestem przekonany, że mało który z zachwyconych próbował zrobić ich pojazd Temir, sugerowanej przez Ciebie techniki jeszcze nie testowałem, choć było na mokro... Może w przyszłości? Podczas wykończeniówki BMD popaprałem sobie na czarno pojazd i co gorsze pustynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Przepraszam jeśli odebraliście to jako wulgaryzm. Witam! Eee tam! Mnie osobiście rozbawiło ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Jestem daleki od spuszczania się nad pigmentami MIG'a Za jakiś czas chciałem robić poradnik o pigmentach do FAQ. Ale jak pomyśle, że musiałbym prezentować tą technikę (ze zdjęciami) to ojojoj:P Fajny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 jak pomyśle, że musiałbym prezentować tą technikę (ze zdjęciami) to ojojoj:P Witam! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Zrób poradnik bardzo sie przyda i coś o suchym pedzlu tesz niezaszkodzi. Wielkie dzieki za ten poradnik jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi