Gerd Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 no ładen cacko! Kolega pomysłowo sobie radzi z kolejnymi zadaniami. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Grudnia 2022 Share Napisano 27 Grudnia 2022 Tak z ciekawości, coś drgnęło w temacie, będzie kontynuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Haubica sprawia całkiem przyjemne wrażenie. A jak się lepi ten traktor Rodena? Po samolotach 1/48 mam takie sobie, ostrożne podejście do firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 Trochę musiałem odstawić prace nad tą tematyka ale mam nadzieję że w tym roku trochę pociągnę temat Wielkiej Wojny bo trochę się nazbierało materiałów które pomogą przy pracach . A co sklejania modelu to większych problemów nie było , nie ,mniej jednak musiałem zmienić nieco układ zestawów napędowych na nieco bliższy oryginałowi . Można się nico pobawić z osprzętem silnika , poprawić gąsienice , pocienić niektóre detale , itp. Ale i bez tego model jest OK , oczywiście jest i wersja żywiczna tego ciągnika , zapewne lepsza detalowo ale cena też jest odpowiednia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi