Gerd Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 no ładen cacko! Kolega pomysłowo sobie radzi z kolejnymi zadaniami. Brawo! Cytuj
Rafał B Napisano 27 Grudnia 2022 Napisano 27 Grudnia 2022 Tak z ciekawości, coś drgnęło w temacie, będzie kontynuacja? Cytuj
HK1885 Napisano 28 Grudnia 2022 Napisano 28 Grudnia 2022 Haubica sprawia całkiem przyjemne wrażenie. A jak się lepi ten traktor Rodena? Po samolotach 1/48 mam takie sobie, ostrożne podejście do firmy... Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Napisano 10 Stycznia 2023 Trochę musiałem odstawić prace nad tą tematyka ale mam nadzieję że w tym roku trochę pociągnę temat Wielkiej Wojny bo trochę się nazbierało materiałów które pomogą przy pracach . A co sklejania modelu to większych problemów nie było , nie ,mniej jednak musiałem zmienić nieco układ zestawów napędowych na nieco bliższy oryginałowi . Można się nico pobawić z osprzętem silnika , poprawić gąsienice , pocienić niektóre detale , itp. Ale i bez tego model jest OK , oczywiście jest i wersja żywiczna tego ciągnika , zapewne lepsza detalowo ale cena też jest odpowiednia . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi