MIRO Napisano 8 Maja 2018 Share Napisano 8 Maja 2018 Już tylko tydzień i trochę http://www.poznanairshow.pl/pl/. Zapowiada się ciekawie. Trochę oldtimerów, trochę rur. Ja się wybieram w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Maja 2018 Share Napisano 8 Maja 2018 Ja sobotę obstawiam z aparatem. Oby i Tiger Meet dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 A ja się wybrałem i nie żałuję Trochę więcej fotek tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 I jeszcze taki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Witam Wszystkich. To ja przedstawię parę zdjęć z Krzesin z NATO Tiger Meet SPOTTERS Day. Nie jestem wielkim fotografem więć zdjęcia są jakie są Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi