Jacko Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 56. Baza Lotnicza - Inowrocław-Latkowo Trochę więcej fotek tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Wiesz może ile tej husarii powstało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 21 Maja 2018 Autor Share Napisano 21 Maja 2018 (edytowane) Na pewno nie jest to jedyny egzemplarz, bo widziałem przynajmniej ze 3-4. Edytowane 21 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Dwa. Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 21 Maja 2018 Autor Share Napisano 21 Maja 2018 Może być i tak. Widocznie tego z pokazu dynamicznego podciągnęli też później w pobliże statyki. Choć wydawało mi się, że widziałem też jeszcze jednego w hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 Jeszcze taki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi