Piotr_P Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 Witam. Skończona podstawka to można się pochwalić. Tani model na szybko. Coś dla sportu. I okazało się,że zrobiłem chyba swój najlepszy dotychczas model. Stary model Dragona,gruby twardy plastik,średnie spasowanie ale ogólnie fajnie się go robiło. Dokupiłem żywice Black Doga do M2A Bradley. Niby dedykowane ale bez ostrej brutalnej walki się nie obyło. Jednak warto było je kupić. Malowany Ammo of Mig Modern US Vehicles. Do tego oleje. Cieniowanie to w zasadzie tylko oleje. Podstawka z użyciem AK Interactive Terrain Asphalt,Dry Ground. Figurki Zvezda/Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 I okazało się,że zrobiłem chyba swój najlepszy dotychczas model. Prawie się z tobą zgadzam, bo większość twoich modeli jest ładnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Piękny Bradley. Ale czy najlepszy, masz już na forumowym koncie kilka modeli równych niemu, nie przesadzaj:) Jako że jestem zrzędliwy, to dodam, że mieliśmy ostatnio dwa bradleje, to ważna lekcja warta analizy porównawczej, widać różnicę tzn tą granicę dlaczego idealny model jest gdzies pomiędzy komiksem a nudnym i monotonnym klockiem... Tutaj wyłapałeś punkt zdecydowanie lepiej. Dla kontrastu dodałbym jakiś kurz (dobry byłby ciemny deposit ak), przy biegu gąsienic, bo tam jest nuuda, no chyba że to pojazd z europejskich asfaltów... ...jeździsz czasem na jakieś imprezy? Ciekaw jestem Twoich prac w realu. Gratuluje świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Najbliźsza na ktorej będę to Babaryba w Warszawie, potem chciałbym byc w Łasku....może coś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Elegancki Bradley Podoba mi się to, że nie jest "na siłę" poobijany i obdrapany jakby przeżył niewiadomo co.. Sam mam takiego "w kolejce".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2018 Model został doceniony przez sędziów na Babaryba 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 Brawo ty! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2018 Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi