hiwis Napisano 10 Czerwca 2018 Napisano 10 Czerwca 2018 Bardzo podobał mi się ten pojazd, a gdy trafiłem na to zdjęcie : to spodobał mi się jeszcze bardziej :-) Zanabyłem więc poniższy model z zamiarem spróbowania swych sił w wykonaniu wraku jak na zdjęciach (oczywiście mniej-więcej. Na ile zdolności i cierpliwości starczy) Jeszcze kilka inspirujących fotek z Falklandów/Malwinów, bo pojazd ze zdjęć to Francuzik w argentyńskich barwach Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 10 Czerwca 2018 Napisano 10 Czerwca 2018 Ciekawy temat, kibicuję. Cytuj
piotrkur Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Cytuj
hiwis Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Znam. Cytuj
piotrkur Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Znam. No to jedziesz z tematem Cytuj
hiwis Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Napisano 12 Czerwca 2018 Na razie przyglądam się zdjęciom by wymyślić jak tu pociąć to co dał Takom. W międzyczasie wystrugałem podstawkę pod wraka z barakowym motywem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi