hiwis Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 Bardzo podobał mi się ten pojazd, a gdy trafiłem na to zdjęcie : to spodobał mi się jeszcze bardziej :-) Zanabyłem więc poniższy model z zamiarem spróbowania swych sił w wykonaniu wraku jak na zdjęciach (oczywiście mniej-więcej. Na ile zdolności i cierpliwości starczy) Jeszcze kilka inspirujących fotek z Falklandów/Malwinów, bo pojazd ze zdjęć to Francuzik w argentyńskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 Ciekawy temat, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Na wrak popatrzę z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Jak ma być wrak-to paczaj na warsztaty ewpigwy Znam. No to jedziesz z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2018 Na razie przyglądam się zdjęciom by wymyślić jak tu pociąć to co dał Takom. W międzyczasie wystrugałem podstawkę pod wraka z barakowym motywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Fajna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi