oltrans Napisano 3 Lipca 2018 Share Napisano 3 Lipca 2018 Witam Ostatnio skończyłem kolejny model w 1:24.Po moich stronach właściwie jeżdżą tylko patelnie więc postanowiłem zrobić coś tym razem z mojego podwórka czli man tga z italeri + shmitz italeri w 1:24. Zestaw dostał pakiet waloryzacyjny ,,Dziad trans ze świętokrzyskiego,, Man oryginalnie był bardzo prostym modelem,italeri bardzo go uprościło,więc musiałem go poprzerabiać,naczepa natomiast sklejona praktycznie z pudła oprócz inst.pneumatycznej,inst. elektrycznej,oraz kilku smaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac09 Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Kapitalny "dziad trans"! Dodatki oraz krzywe i połamane elementy w różnych kolorach, ładnie przykurzony. Dodatkowy klimat dałyby zacieki na zbiornikach, szczególnie ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Model robi wielka robotę jedyne czego mi w nim brakuje to anteny CB Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Dziad trans z takimi oponami? No chyba że z powodu bliskiego spotkania z itd Super model, może faktycznie tylko tych zacieków ON brakuje a poza tym podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Podoba mi się, świetne kurzenie. Jak możesz to powiedz czym brudziłeś model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 No dobra. A teraz pokaż zdjęcia modelu a nie prawdziwego zestawu. Kopara mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Ładny model Ostatnie zdjęcie z podniesionym kiprem wygląda jak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 29 Lipca 2018 Autor Share Napisano 29 Lipca 2018 Witam Opony mnie też kuły w oczy ale już są poprawione jak będę miał czas dodam zdjęcia. Model brudziłem podkładem w spreju i suchymi pastelami,najpierw prysnąłem podkładem a następnie nałożyłem miękkim pędzlem suchą bardzo rozdrobnią pastelę.Potem wytarłem nadmiar również miękkim pędzlem. Zacieki na zbiorniku były ale kurz je przykrył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 u nas czyli na mazowszu, taka naczepa zwana jest wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 No chłopie. Jest prawie rewelacyjnie. Prawie bo nie wszystkie zdjęcia są takie, że można się nabrać! Na przykład na ujęcie tyłu się nie nabrałem bo masz pręty zamiast rurek do trzymania błotników i skarajniki jak buława marszałkowska Po tym min. widać (podobnie np. pałąki lusterek), że model Italeri uproszczony, a Ty wycisnąłeś z niego prawie maxa! Należysz do tych nielicznych tutaj (jest ich niestety coraz mniej), których modele ogląda się z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ. Jeszcze raz WIELKIE BRAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi