hiwis Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Następna "222" ale w innych okolicznościach przyrody. Sd.Kfz. 222- FtF plus BlackDog. Figurka i działko - Zvezda. 13 Dywizja Pancerna, lato1942. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 pomysłowa rzecz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Jakoś te twoje dwa SdKfz 222 mnie nie przekonują... Może to wina czarnego tła, które sprawiło że oba modele są bardzo "mroczne". Malowanie ciekawe, dużo dodatków, technicznie ok. Tylko te siatki na wieżach... moim zdaniem należałoby je wymienić. No i na pewno inne zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted July 7, 2018 Author Share Posted July 7, 2018 Jakoś te twoje dwa SdKfz 222 mnie nie przekonują...Może to wina czarnego tła, które sprawiło że oba modele są bardzo "mroczne". Malowanie ciekawe, dużo dodatków, technicznie ok. Tylko te siatki na wieżach... moim zdaniem należałoby je wymienić. No i na pewno inne zdjęcia. Już gdzieś tu wspominałem - jakbym chciał siatki to bym kupił ICM-a. Co do zdjęć to są jakie są - nie każdemu się podobają - "de gustibus non est disputandum" ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Zdjęcia są ok, podstawka też, ale malowanie nie pasuje dla 72, która narzuca nam pewne ograniczenia niestety, cały szary byłby fajniejszy choć ja tutaj mówię o zdjęciu...bo w realu bardzo możliwe że model wygląda słodko i nieraz przekonywałem się o tym na wystawach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Zdjęcia są ok, podstawka też, ale malowanie nie pasuje dla 72, która narzuca nam pewne ograniczenia niestety, cały szary byłby fajniejszy choć ja tutaj mówię o zdjęciu...bo w realu bardzo możliwe że model wygląda słodko i nieraz przekonywałem się o tym na wystawach... Dzięki ale zdjęcia faktycznie są kiepskie i za ciemne ;) Co do malowania to tak miało być - całe szare byłyby za nudne, a na żywo wyglądają ... inaczej , czy lepiej nie mnie osądzać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts