hiwis Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Następna "222" ale w innych okolicznościach przyrody. Sd.Kfz. 222- FtF plus BlackDog. Figurka i działko - Zvezda. 13 Dywizja Pancerna, lato1942. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 pomysłowa rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Jakoś te twoje dwa SdKfz 222 mnie nie przekonują... Może to wina czarnego tła, które sprawiło że oba modele są bardzo "mroczne". Malowanie ciekawe, dużo dodatków, technicznie ok. Tylko te siatki na wieżach... moim zdaniem należałoby je wymienić. No i na pewno inne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Lipca 2018 Autor Share Napisano 7 Lipca 2018 Jakoś te twoje dwa SdKfz 222 mnie nie przekonują...Może to wina czarnego tła, które sprawiło że oba modele są bardzo "mroczne". Malowanie ciekawe, dużo dodatków, technicznie ok. Tylko te siatki na wieżach... moim zdaniem należałoby je wymienić. No i na pewno inne zdjęcia. Już gdzieś tu wspominałem - jakbym chciał siatki to bym kupił ICM-a. Co do zdjęć to są jakie są - nie każdemu się podobają - "de gustibus non est disputandum" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 9 Lipca 2018 Share Napisano 9 Lipca 2018 Zdjęcia są ok, podstawka też, ale malowanie nie pasuje dla 72, która narzuca nam pewne ograniczenia niestety, cały szary byłby fajniejszy choć ja tutaj mówię o zdjęciu...bo w realu bardzo możliwe że model wygląda słodko i nieraz przekonywałem się o tym na wystawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Lipca 2018 Autor Share Napisano 9 Lipca 2018 Zdjęcia są ok, podstawka też, ale malowanie nie pasuje dla 72, która narzuca nam pewne ograniczenia niestety, cały szary byłby fajniejszy choć ja tutaj mówię o zdjęciu...bo w realu bardzo możliwe że model wygląda słodko i nieraz przekonywałem się o tym na wystawach... Dzięki ale zdjęcia faktycznie są kiepskie i za ciemne ;) Co do malowania to tak miało być - całe szare byłyby za nudne, a na żywo wyglądają ... inaczej , czy lepiej nie mnie osądzać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi