Aleks Kornafel Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Ja wczoraj spaliłem mojego Panzerjagera Elefanta w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 nie jesteś sam! zero dokładności a model taki tłusty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Dwa pokemony w jednym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 to może ktoś z trzecim????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 subgrafik napisał:no i wyglada jak bys odrobine zalal model farba tracac szczegoly /chyba ze takie juz oble byly?/ Modelu nie zalałem, to firma Kitech robi takie extra szczegóły... Hehe Kitech, nie zawsze robi takie szczegóły, zdarzają się lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 zdarzają się lepsze Jak zrobią przepak jakiejś innej firmy to są lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 lepszych kitech-ów nie ma uwież mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Są, ale tylko wtedy gdy robią przepaki innych firm, które mają w miarę dobre i dokładne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi