Kosynier Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Od dłuższego czasu lepie takiego bałwana. Tamiya + blaszki Hauler + kalki Toro Model. Kilka zdjęć z etapów budowy. W sumie prawie skończony, ale jeszcze poprawię albo zepsuję co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 Fajny szkrab. Chyba lepienia dużo nie ma przy nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 18 Lipca 2018 Autor Share Napisano 18 Lipca 2018 Ja zrobisz prosto z pudła to jeden wieczór i zlepiony. Przy blaszkach miałem tylko trochę pod górę przy przednich żaluzjach. Natomiast wieżę lutowałem kilka razy zanim wyszło akceptowalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 3 Września 2018 Autor Share Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Coś tam się zmieniło, ale to jeszcze nie koniec zabawy. Edytowane 4 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Września 2018 Super Moderator Share Napisano 3 Września 2018 fotek brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Września 2018 Autor Share Napisano 4 Września 2018 Teraz powinny być widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Już wygląda dobrze, podoba mi się malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi